Η Εταιρεία Μας

Η ομάδα της Daskar αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους που συνεργάζονται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσουν τις απαιτήσεις τους, να αναλύσουν τα υπάρχοντα συστήματα λογισμικού τους και να προτείνουν ή και να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής λύσεων λογισμικού υψηλής ποιότητας, οικονομικά αποδοτικές που βοηθούν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

culture

Εταιρική Κουλτούρα

Η εταιρική μας κουλτούρα είναι ο χτύπος της καρδιάς του οργανισμού μας. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει και μας οδηγεί να διαπρέψουμε στη δουλειά μας.

innovation

Καινοτομία

Ενθαρρύνουμε και επιβραβεύουμε την καινοτομία. Τα μέλη της ομάδας μας αναζητούν πάντα τρόπους να ξεπεράσουν τα όρια, είτε πρόκειται για την ανάπτυξη λογισμικού αιχμής είτε για την εύρεση δημιουργικών λύσεων στις προκλήσεις των πελατών μας.

cooperation

Συνεργασία

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ομαδική εργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Καλλιεργούμε μια κουλτούρα συνεργασίας, όπου εργαζόμενοι από διάφορα τμήματα συνεργάζονται απρόσκοπτα για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

culture

Διαφορετικότητα & ένταξη

Αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και την ένταξη. Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα από διάφορα υπόβαθρα και πιστεύουμε ότι αυτή η διαφορετικότητα τροφοδοτεί τη δημιουργικότητά μας και την ικανότητά μας να επιλύουμε σύνθετα προβλήματα.

Our values, our principles, our

history make us

outstanding


Ιστορία

softone

Δωδεκανήσου 61, 17456 Άλιμος

+30 210 9430353 info@daskar.gr
Αρ. Μητρώου ΓΕΜΗ: 146689103000

© daskar.gr 2023